Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Bývalý bubeník skupiny Beatles, Ringo Starr, vystoupí 19. června v Kongresovém centru v Praze. Stane se tak v rámci jeho evropského turné k nové desce Give More Love, které bude mít 21 zastávek.

Ringo Starr, vlastním jménem Richard Starkey Jr., působil v začátcích kariéry v Rory Storm and the Hurricanes. V roce 1962 se stal členem Beatles, v jejich sestavě byli i John Lennon, Paul McCartney a George Harrison. Po rozpadu skupiny v roce 1970 se vydal na sólovou dráhu.

Během ní nahrál zatím devatenáct studiových alb, přičemž nejnovější s názvem Give More Love vyšlo letos v září. Dvakrát ho uvedli do rock’n’rollové síně slávy, v roce 1988 jako člena Beatles a předloni jako sólového umělce.

Na svých koncertech hraje jak skladby z vlastních alb, tak slavné písničky skupiny Beatles. Vstupenky budou k dostání v cenových relacích od 1590 do 4590 Kč, předprodej začne 18. prosince 2017.

Přečteno: 4990x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0