Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Na festival Rock for People příští rok dorazí legendární britská partička The Prodigy nebo australští rockeři Sick Puppies. Rock for People proběhne od 4. do 6. července.

The Prodigy se stali pro mnohé symbolem divokých devadesátek, které přály experimentům na hranici elektroniky a rocku. Hity Smack My Bitch Up nebo Breathe ovládly i mainstreamové hitparády, Prodigy vydali šest studiových alb a prodali celkově asi 30 miliónů zvukových nosičů. Na rok 2018 si klávesista a skladatel Liam Howlett, zpěvák Keith Flint a MC Maxim chystají výběrovku Best of i spoustu koncertů.

Poprvé do ČR přijede australsko-americká skupina Sick Puppies, která naopak o žádné experimenty nestojí. Jede si svůj poctivý tvrdý rock v jednoduchém složení kytara, basa a bicí. Klasická písničková forma s riffy a refrény mívají retro příchuť.

Američtí Skillet se na Rock for People vrací po dvou letech. Jejich desek s vlivy nu-metalu a alternativního rocku se prodalo přes jedenáct milionů kusů. Mají platinovou desku za album Awake a byli několikrát nominovaní na Grammy.

Vstupenky jsou v prodeji na www.rockforpeople.cz. Aktuální edice celofestivalových pasů je do 31.12.2017 v prodeji za cenu 1600 Kč.

Přečteno: 4820x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0