Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Mezinárodní festival Colours of Ostrava oznamuje další koncertní premiéru: vůbec poprvé u nás zde vystoupí britská zpěvačka Jessie J, která patří k největším globálním hvězdám současnosti.

„Jessie J vládne impozantním hlasem a její vystoupení jsou pověstná fantastickou koncertní show. Dokáže strhnout i ty největší davy, jako třeba v Glastonbury,” uvedla ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Jessie J je doma v popu, soulu, elertropopu a hip-hopu, ale při závěrečném olympijském ceremoniálu si v Londýně s kapelou Queen po rockersku klidně zazpívala We Will Rock You. Jak nejlépe na to, radila dvakrát v roli porotkyně v britské pěvecké soutěži The Voice UK.

Pomáhala psát i skladby pro Alicia Keys, Miley Cyrus nebo Chrise Browna. A když do skladby Bang Bang přizvala Arianu Grande s Nicki Minaj, stal se z ní celoplanetární hit. K rodilé Londýňance, jejíž vlastní jméno je Jessica Ellen Cornish, patří i výrazná podpora nejrůznějších charit. Pro akci organizace Comic Relief se dokonce nechala ostříhat dohola, i když miluje roztodivné účesy a paruky. Na Colours of Ostrava přiveze Jessie J nové, dlouho očekávané čtvrté album R.O.S.E.

 

 

Přečteno: 4030x | Sdílet

zdroj: www.denik.cz

Hodnocení: 0