Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Po čtyřech letech vystoupí zpěvák Karel Gott na samostatném koncertě v pražské O2 areně. Stane se tak v úterý 12. června 2018 v 19 hodin. Hosty jeho koncertu budou Ewa Farna, Markéta Konvičková a Marek Ztracený.

Podle sdělení managementu zazpívá Karel Gott za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka své nestárnoucí hity. „Již delší dobu si moji příznivci psali o samostatný koncert, a protože rád plním přání svých posluchačů, s radostí mohu oznámit, že se v červnu potkáme v O2 areně v Praze,“ sdělil Gott.

„Vždy s rozvahou přemýšlím nad tím, koho ze svých kolegů zpěváků oslovit. V O2 areně bych měl nejraději všechny, ale to si nechám až na příští rok. Pro tento koncert jsem se rozhodl scénu trochu omladit. Jsem rád, že mé pozvání přijali Ewa Farna, Markéta Konvičková a Marek Ztracený,“ dodal na adresu svých hostů.

Koncert Karla Gotta doprovodí prvotřídní světelná technika, velkolepé LED obrazovky i projekce. Prodej vstupenek v ceně od 990 Kč bude zahájen 6. března v 9 hodin.

Přečteno: 5060x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0