Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Start jarního turné skupiny Monkey Business se bude konat netradičně 9. února v Bratislavě. Váže se ke skvělé loňské desce Bad Time For Gentlemen, která už byla mimo jiné nominována na ceny Anděl.

Partička českých disko-funkových klasiků navštíví Ostravu, Olomouc, Děčín, Plzeň, Karlovy Vary a mnoho dalších měst. Vše skončí klasicky ve Žlutých lázních v Praze 23. května.

„Po klubech jedem šňůru, kde uzříte divů fůru. Hrát začneme v únoru a navštívíme mnohé kraje. My dřeli až do úmoru, zvlášť noty, rytmus, dury, maje. Zahrajem jak starý kousky pro slečny i jejich klouzky. Zahrajem i z nový desky se srdcem a hlavně hezky. Na své si přijdeš, věc je jistá, ať Turek jsi, či jehovista,“ uvedl baskytarista Pavel Mrázek.

Po komplikovaném zranění nohy, kvůli němuž nemohla absolvovat prosincové koncerty v Lucerna Music Baru, se na jarní turné obzvlášť těší zpěvačka kapely Monkey Business Tereza Černochová: „Letos už máme za sebou kapelnické soustředění, na kterém jsme se na koncerty skvěle naladili. Těšíme se na naše fanoušky a ti se zas můžou těšit na písničky z nového alba.“

Přečteno: 5170x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0