Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Americký zpěvák, skladatel a hudebník Moby si pospíšil s další albovou novinkou a v tomto týdnu je jeho počin asi největší událostí. Za pozornost jistě stojí i desky Andrewa W. K. nebo kapely Superorganism.

Moby: Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt

Američan Moby je v posledních třech letech nesmírně pilný. Jeho novinka je čtvrtá za tu dobu a celkově patnáctá v jeho diskografii. Trip-hop se na ní tentokrát nese ve velice ponuré a táhlé podobě. Žádné světlo, pouze šeď.

Andrew W. K.: You’re Not Alone

Andrew W. K., vlastním jménem Andrew Fetterly Wilkes-Krier, je americký zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, jenž se na hudební scéně pohybuje 1996. Novinka je jeho pátý albový počin a i na ní prezentuje současný hard rock.

Superorganism: Superorganism

Japonská kapela Superorganism vznikla loni. Brzy podepsala smlouvu s vydavatelstvím Domino, u něhož vydává debutové album nazvané Superorganism. Přináší poklidný indiepopový zvuk a písně zprvu nevýrazné, leč postupně nabírající energii.

Přečteno: 6460x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0