Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Zpěvačka Lenny se rozpovídala o chystané druhé desce. Vysvětlila, jak je těžké uspokojit světový trh, a prozradila nám, komu v hudbě nejvíc důvěřuje. Stejně jako my se i Lenny nemůže dočkat svého vystoupení na hudebních cenách.

V první části rozhovoru se Lenny věnuje nové desce. "Doufám, že by mohla vyjít na podzim, protože materiál už se dost rýsuje, teď jenom zbývá to zabalit do nějakého kabátu. Samozřejmě ne ke všemu mám texty. Takže teď je to takové puzzle, co prostě potřebuju složit dohromady."

Odkryla nám také, jak vznikla její nedávná spolupráce s Marpem (singl Kruh). "Marpo mě oslovil v době, kdy jsem měla turné. V tu chvíli  jsem nad spoluprací vůbec nepřemýšlela. Ale bylo vidět, že mu na tom opravdu záleží, tak jsem na to kývla."

Lenny také prozradila, jaká úskalí stojí za její zahraniční kariérou. "Musela jsem si zvykat, že když chce člověk vydat nějaký singl, musí se ohlížet i na teritoria, která chce obsáhnout. My se soustředíme na Česko, Slovensko, Německo, Itálii a snad i Benelux. Jde to docela složitě." Ráda by se po vydání desky do zahraničí znovu podívala, hlavně díky singlu Hell.o si už hlavně v Itálii vybudovala slušnou posluchačskou základnu. "Italští fanoušci jsou temperamentní, možná až občas invazivní. Ví přesně, kdo jsem," doplňuje.

Lenny bude jedním z hlavních koncertních hostů na vyhlášení Hudebních cen Žebřík 9. března v DEPO2015 v Plzni. Dále vystoupí Michal Hrůza, Olympic, Wohnout a další. Moderují Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová. Podpořte své oblíbené kapely a interprety na www.anketazebrik.cz.

Přečteno: 8690x | Sdílet

zdroj: ireport.cz

Hodnocení: 5