Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Hudebně kulturní portál i-Kultura.cz právě vydává nové kompilační CD, které nese název 'Rock Forever' a mapuje zajímavé objevy české rockové scény jako jsou např. kapely Sunset Trail, John Wolfhooker, Alia Tempora nebo třeba Emplane.

Toto kompilační CD je již třetím pokračováním, předchozí úspěšné 2 díly vyšly však již před více než 7 lety a "objevovaly" kapely jako Rattle Bucket, Crashpoint, Overhype, Hazydecay, Dark Gamballe, Status Praesents nebo třeba Bethrayer.

Aktuální lineup výběru reflektuje současný stav na české rockové scéně a výběr tvoří převážně mladší kapely, o kterých ale pravděpodobně hodně uslyšíme a již dnes mají předurčeno k slibné minimálně české kariéře. CD výběr bude veřejně distribuován na jednom z velmi prestižních českých festivalů (brzy upřesníme). S jednotlvými interprety postupně zveřejňujeme i rozhovory, které naleznete v kategorii Rozhovory - kapely z projektu Rock Forever.

Kompletní tracklist

Sunset Trail - Serpent In Me
John Wolfhooker - Zeddknot
Emplane - Slepec
Fall a Prey - Down In The Moshpit
Sagittari - Dáma pradávná
Social Party - NY HC Highschool
Brenda5 - Životní
Toxic People - Hladolet
Sarkonia - Smutek
Ebony - Do rukou
Hand Grenade - Více než se zdá
Alia Tempora - Black'n'white
Notion Deep - Scales
Idio & Idio - Godotova stanova

Přečteno: 19740x | Sdílet

Hodnocení: 5