Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Sheldon z Teorie velkého třesku (Jim Parsons) nebude mít moc příležitostí k projevení komického talentu ve filmu o masovém vrahovi Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile.

 Parsons už možná trochu myslí na to, aby nebyl zaškatulkován jako směšný podivín, a tak vyhledává role, které jsou pravým opakem Sheldona.

Opakem Sheldona může být i seriózní žalobce Larry Simpson, který usvědčil psychopatického zabijáka v roce 1979.

Obsazení snímku je vůbec dost pozoruhodné – například vraha hraje disneyovsky sacharinový hezounek Zac Efron a objevuje se tam také Haley Joel Osment. Film režíruje Joe Berlinger podle scénáře Michaela Werwieho.

Ve vedlejších rolích si zahrají mimo jiné John Malkovich, Kaya Scodelariová, Angela Sarafyanová a Jeffrey Donovan.

Zvrácený vrah vypadal jako milý intelektuál

Masový vrah Ted Bundy je jedním ze slavných monster v dějinách kriminalistiky, jeho příběh je nepravděpodobný a o to strašidelnější, že vypadal jako typický slušňák a intelektuál. Vystudovaný psycholog byl oblíbený, choval se k lidem mile a po celou dobu měl přítelkyni, která o ničem nevěděla.

Až po deseti letech výmluv přiznal, že zavraždil nejméně 30 obětí. Nejdříve ženy omráčil, pak uškrtil a pak znásilňoval mrtvoly. Některým uřízl hlavu, nosil si je pak domů a měl je tam vystavené.

Odsoudili ho k trestu smrti a zemřel na elektrickém křesle 24. ledna 1989.

Přečteno: 5420x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 5