Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Před třemi roky ještě britskému hitmakerovi Edu Sheeranovi stačila pražská Tipsport arena. Příští rok už vystoupí na největší scéně v hlavním městě, pod širým nebem v Letňanech.

Do Česka se vrátí britský zpěvák Ed Sheeran. Na koncert, který odehraje 7. července 2019 v pražských Letňanech, dle očekávání pořádající agentury Charmenko CZ přijdou desítky tisíc posluchačů.

Organizátoři při odhadu vycházejí z Sheeranovy mimořádné popularity. Sedmadvacetiletý zpěvák, který vystupuje sólově bez kapely a kombinuje akustický pop, folk, R&B či hip hop, například letos v létě čtyřikrát po sobě účinkoval na londýnském stadionu Wembley.

Atraktivitu pražského koncertu dle promotérů zvyšuje fakt, že Sheeran na turné vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. "Je nám ctí, že jsme dostali možnost Eda Sheerana do Prahy opět přivézt. Byli jsme u jeho tuzemského začátku v roce 2015, kdy jsme pořádali první pražský koncert. Od té doby s hrdostí sledujeme jeho raketový růst," říká Lenka Muráriková z pořadatelské agentury.

Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od 27. září v sítích TicketPortal a GoOut.cz.

 

Přečteno: 5860x | Sdílet

Hodnocení: 0