Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Brněnská kapela Poletíme? přichází s novým videoklipem k jednomu ze svých největších koncertních hitů, písni Pojď se mnou lásko má z loňského alba Chce to hit!.

Klip zaujme nejen tím, že je celý natočený na dron, ale i tím, že se jeho režie ujala zpěvačka a herečka Barbora Poláková společně s Jiřím Zemanem.

„Poprvé jsme si klip nedělali sami, ale svěřili jsme ho do rukou někomu, komu důvěřujeme. Spolupracovalo se nám velice dobře, ale bylo to takové malé velké dobrodružství. Především to, že vznikl pouze během dvou zimních natáčecích dnů, tedy něco méně než dvakrát osm hodin natáčení. To je dost úlet, když se na to dívám zpětně,“ soudí šéf kapely Poletíme? Rudolf Brančovský.

Písnička i klip reflektují realitu každodenního života, stejně jako to, že ať už jste dělník, nebo milionář, máte vlhký byt, nebo zámek, lásku a sounáležitost potřebujeme všichni stejně. Klip se natáčel v Brně a jeho okolí.

„Zavolala mi naše společná kamarádka a ředitelka Supraphonu Iva Milerová s tím, že je napadlo, jestli bych se nepokusila vytvořit jim klip. A já zase poprosila kamaráda Jirku Zemana, aby mi s tím pomohl, a vymysleli jsme pár možností na scénář. Kluci si vybrali, co jim přišlo nejlepší, a pak jsme odjeli na tři dny do Brna," vysvětluje Poláková.

Přečteno: 6240x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0