Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Pořadatelé hudebního festivalu Rock for People oznámili, že příští rok na něm vystoupí americké skupiny Green Day, Fall Out Boy a Weezer.

S ohledem na termín evropského turné Green Day se nicméně akce uskuteční o dva týdny dříve než obvykle, a to 18. až 20. června 2020.

„Vystoupení Green Day na Rock for People je splněním snu nejen nás pořadatelů, ale i mnoha našich fanoušků, kteří po nich volali v podstatě po celou naší historii. I proto jsme příliš neváhali a rozhodli jsme se udělat příští ročník v netradičním termínu,“ vysvětluje ředitel festivalu Michal Thomes.

Pětinásobní nositelé Grammy a členové rock'n'rollové síně slávy jsou označováni za jednu z nejvlivnějších kapel devadesátých let. Svědčí o tom 70 milionů prodaných nosičů v celém světě, kolem 10 miliard jednotlivých audio a video streamů na sociálních sítích i úspěch a význam přelomového alba Dookie z roku 1994 a desky American Idiot z roku 2004.

Poslední kolekce Revolution Radio (2016) je o aktuálním dění na planetě. Letos vydali Green Day singl Father Of All… jako ukázku z chystaného stejnojmenného alba, které se na trh dostane 7. února 2020.

Festival Rock for People oznámil i další jména. Jsou jimi nizozemští hiphopeři DOPE D.O.D., australské elektronické duo SKYND a zástupci domácí scény John Wolfhooker. Předprodej vstupenek na 26. ročník Rock for People startuje 20. září od 10.00 hodin.

Přečteno: 7140x | Sdílet

Hodnocení: 0