Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Koncertní sezóna pomalu začíná. I v únoru vystoupí v Česku zajímavá hudební jména.

Druhý měsíc odstartuje svým koncertem britská indie rocková kapela. Alt J mají na svém kontě již tři alba. Za svou prvotinu získali cenu Mercury Prize, druhá deska byla dokonce nominovaná na Grammy. V pražském Foru Karlín 4. února představí zejména nejnovější desku Relaxer, která je oproti těm předešlým daleko chmurnější a zádumčivější.

Do Sono centra v Brně zavítá v sobotu 24. února část z kapely The Animals, současníků Beatles, Rolling Stones a Beach Boys. Od roku 2003 koncertují pod názvem The Animals and Friends a tvoří ji dva původní členové, bubeník John Steel, který je též spoluzakladatelem původního bandu, a klávesista Mickey Gallagher, které doplnuje Danny Handley a Roberto Ruiz. Původní The Animals se proslavili hity jako The House of the Rising Sun, Don't Let Me Be Misunderstood či It's My Life.

V pražském Foru Karlín zahraje 27. února legenda sedmdesátých let Toto, která se nejvíce proslavila hitem Africa, Rosanna nebo Hold the Line. Z původních členů budou přítomni klávesisté Steve Porcaro a David Paich a kytarista Steve Lukather, který je považován ze jednoho z nejlepších a nejžádanějších studiových kytaristů. Nahrával například Thriller Michaela Jacksona.
Zdroj: https://www.denik.cz/hudba/v-unoru-zahraji-alt-j-animals-toto-i-fever-ray-20180202.html


Zdroj: https://www.denik.cz/hudba/v-unoru-zahraji-alt-j-animals-toto-i-fever-ray-20180202.html

Přečteno: 3950x | Sdílet

zdroj: www.denik.cz

Hodnocení: 0