Používáním webu i-kultura.cz souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Český raper a skladatel Lipo představuje videoklip k nové písničce Ve vzpomínkách. Nazpíval ji společně s Nelou a částečně při skládání čerpal ze svého kladného vztahu k folku a country. Jak je u něho zvykem, klip si sám režíroval.

Písnička je předzvěstí nového Lipova alba, které vyjde v dubnu.

„S Nelou jsem se seznámil přes svou koncertní zpěvačku Yannu, navíc hraje na basu v kapele mé kamarádky Debbi. Když jsem slyšel některé její zpívané demonahrávky, zaujala mě naléhavost v jejím hlase,“ vysvětluje Lipo spojení s mladou zpěvačkou.

Podotýká, že čím déle se na hudební scéně pohybuje, tím je pro něj důležitější obklopovat se dobrými muzikanty, mezi které Nela bezesporu patří.

Svůj rap ve skladbě Lipo obohatil o akustické nástroje, díky kterým příběh o odcizení ožívá. „V klipu jsem chtěl docílit kontrastu mezi naší niternou potřebou svobody, kterou reprezentuje útěk do otevřené krajiny a ten ničím neohraničený prostor kolem mě na straně jedné, a touhou po lásce, jistotě a pocitu bezpečí, jež zastupují úzké záběry, kde jsme s Nelou společně,“ říká Lipo.

Svou novou desku vydá v dubnu. Měla by obsahovat dvanáct autorských skladeb, které produkuje jeho dlouholetý spolupracovník Ondřej Turták alias ODD.

Přečteno: 7520x | Sdílet

zdroj: www.novinky.cz

Hodnocení: 0